Choď na obsah Choď na menu
 


20. 12. 2010

Stav III. a IV. Ligy pro treťom kole

18.12. a 19.12. sa konalo tretie kolo III. Ligy v Partizánskom, odkiaľ naše "A" čko donieslo 5 bodov a s piatimi víťazstvami, dvomi remízami a dvomi prehrami uzavrelo prvú časť turné III. ligy na štvrtom mieste.

Konečná tabuľka prvej časti súťaže III. ligy

Naše "B"čko hralo v nedeľu v domácom prostredí Kyklop Clubu s Ilavou "A" a Ilavou "B" a po slušnom výkone, najmä so silnejšou  Ilavou "B" ukoristilo štyri body zo štyroch a v priebežnom poradí tabuľky 14 družstiev IV.ligy je momentálne na výbornej štvrtej pozícii, ale má, tak ako Koliba BA na prvom mieste,  zápas k dobru.

Priebežná tabuľka súťaže IV.ligy

Krátko sa zastavím ešte na nedeľňajšom stretnutí. Chcem poďakovať všetkým účastníkom a pochváliť za výborný výkon. Najmä však naše dievčatá Broňu a Katku, ktoré bojovali nie len so súpermi, ale aj s vlastnými zdravotnými problémami, ale rezignovať im bolo cudzie. Osobitne chcem poďakovať Jankovi Sedláčkovi, pretože napriek tomu, že v sobotu večer bol ešte 800km od Martina, ráno nastúpil svieži ako uhorka a víťazstvom v mixe spolu s Katkou Turanskou rozhodli o našom celkovom víťazstve s Ilavou "B" 5:3. No proste skvelý kolektív a skvelé výsledky.

Pár fotiek zo stretnutia je v galérii, ale v dôsledku zlého nastavenia fotoaparátu majú len dokumentárnu hodnotu. 

 

Náhľad fotografií zo zložky Tretie kolo IV. Ligy v Martine

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.