Choď na obsah Choď na menu
 


21. 4. 2011

Šieste kolo III. a IV. Ligy západ z 17.4.2011

Naše "Ačko" v záverečnom kole necestovalo nikam a v domácom prostredí SOUS hosťovalo všety tri "filozofy" B,C,D. Po remíze s "B" a s mierne oslabenou zostavou zdolali C a D, obidva pomerom 5:3 a v konečnom účtovani potrvdili pekné štvrté miesto. Dúfam, že ešte Marek zavesí podrobnejší komentár. V každom prípade gratulujeme.

My sme zato valili do Bratislavy. Boli sme rozhodnutí zabojovať a tomu sme prispôsobili aj zostavy. Proti Kolibe sme nemali šancu, iba Majo mierne vzdoroval Racenbergerovi na trojke. Minulý aj keď prehratý, vyrovnaný zápas s Piešťanmi naznačoval kam budeme smerovať svoje športové úsilie a tentokrát sme ich porazili 5:3 my. Objektívne nám o vlások ušla prvá dvojhra v podaní Miška Sedláčka s Brežným a mix Janka Sedláčka a Katky Turanskej. Veľni tesne. Hlavne Miško sa výsledkom trápil, ale nemá ho čo mrzieť, lebo výkon podal perfektný. Taký je šport.

BK Dolný Ohaj sa zase šetril na nás a bolo to vidno od začiatku. Remízovali sme, ale všetci podali skvelý výkon a nemajú sa za čo hanbiť ani porazení. Najmä na dvojke Janko Sedláček, ktorý síce tesne prehral, ale mladému Kósovi poriadne zdvihol mandle (toho bradatého pána si bude určite pamätať). Mišo s Paťom vo štvrohre priam excelovali (Paťa som tak schuti hrať ešte nevidel). Aj naša s Majom prehratá štvorhra na 20 nás riadne zamrzela.  V prípade výhry by sme zaujali tretie miesto my. No a bojovnosť i vnútorná disciplína dievčat nemala chybu.

Paradox. Vôbec nás to ako kolektív nemrzelo. Tešili sme sa z pekného výkonu a akurát sme svojim vystúpením potvrdili výsledky z Ilavy. Áno patrime medzi štyroch najlepších. Právom. A našími vystúpeniami sme si vynútili u súperov oprávnený rešpekt.

Na záver príspevku i na záver ligovej sezóny chcem všetkým, zablahoželať k vynikajúcemu umiestneniu. Je to výsledok Vás všetkých. Zároveň chcem všetkým poďakovať za obetavosť a zodpovednosť s ktorou ste všetci pristupovali ku každemu stretnutiu. Ste skvelý kolektív a ja som rád, že som medzi Vami.

Pripájam ešte raz gratulácie aj nášmu "Ačku", jednak k umiestneniu, ale hlavne som rád, že kolektívne ciele zostali na vrchole rebríčka športových hodnôt, čo svedčí o morálnej vyspelosti všetkých, ktorí to pochopili.

Verím, že budeme veľmi citlivo pritupovať k zostaveniu družstiev pre budúcu sezónu tak, aby sme sústredením sa len na športový výkon nenarušili kolektívnu silu družstiev a taktiež  rekreačné a spoločenské ciele nášho združenia ako celku . 

Fotky sú v galérii.  

 

Náhľad fotografií zo zložky Šieste kolo IV.ligy 17.4.2011 v Bratislave

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.