Choď na obsah Choď na menu
 


14. 3. 2012

GP B Trenčín 10.3.2012

Na nie príliš početne, ale slušne obsadený turnaj série GP B odcestovali do Trenčína len Majo, Jozef, Aďa s Rikou a samozrejme kopilot, polovička Ľubka.

Obidvaja chlapi sa prehrýzli cez sito prvého kola, Majo po výhre nad Mertanom a Jozef po trojsetovej bitke so Starostom. Super. V druhom kole to v osmičke už bolo jedno. Mohol to byť len Kľačanský, Minárik, Jánošík alebo Konárek. A to bola nateraz konečná. Verím tomu, že Majo si s útočným Jakubom siahol na dno svojich síl. Jozef nemusel. Majo si nakoniec všetkými výhrami o poradie (Piovarči, Bartanus) zabezpečil krásne piate miesto za už spomínanou štvoricou. Jozef si nie len výhrou v prvom kole, ale aj zdolaním Piovarčiho o poradie, čo je slušný výkon, podaroval prvé skutočne pekné umiestnenie na turnaji v podobe siedmeho miesta pred takými hráčmi ako Hrnčár, Piovarči, Kanás alebo Racenberger. Gratulujem. Turnaj nakoniec vyhral Jánošík z ŠK BENNI, ktorý vo finále v troch setoch porazil práve Jakuba Kľačanského z CEVY.  

Dievčatá vo štvorhrách vyviedli to, čo ešte nikdy. VYHRALI TURNAJ !!!. Vážne. Proste v súboji každý s každým  všetkých porazili a hotovo. Ťažké súperky: Kuttnerová-Scholtzová, Grenčíková-Jurgová, Babálová-Ištvániková, Gašparovičová-Hlavačková. Nádherný pohľad do výsledkovej listiny pripomínajúci darček k narodeninám so zápisom po 94 bodov do rebríčka pre každú z nich. Bravo.

Rika mohla k tomuto úspechu pridať aj umiestnenie na špici v dvojhre keď sa po výhre nad Hlavačkovou (18,18) a Scholtzovou (15,15) prebojovala až do semifinále. Tu v trojsetovom dueli podľahla Kuttnerovej, ktorá je majstrom vo vedení psychologickej vojny na kurte a Riku proste rozleptala. Kuttnerová potom vo finále hladko podľahla celkovej víťazke turnaja Grenčíkovej taktiež z CEVY. Rika už potom po ťažkom zápase neskonsolidovala sily a sklonila hlavu v zápase o tretie miesto pred Aďkinou premožiteľkou z prvého kola, Bábalovou z BK MI Trenčín. Rika tak skončila nakoniec na peknom štvrom mieste tesne pre Aďkou, ktorá sa po prehre v prvom kole, ticho, výhrami o poradie prehrýzla na piatu pozíciu.

Slušné šiete miesto, zodpovedajúce stupňu ich zohratosti zaujali aj Majo s Jozefom vo štvorhrách. Vo svojej skupine skončili na druhom mieste za dvojicou Kľačanský-Minárik aby potom v skupine o 4-6.miesto podľahli obidvom párom Hajtáš-Racenberger a Bartanus-Hrnčár.

Rozhodne stálo za to tam ísť. A myslím, že všetci si zahrali do sýtosti, keď vezmem, že každý hral 8-10 zápasov. 

BH    

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Astopsycoft iingl

wwwpharmacepticacom, 26. 7. 2021 13:48

sildenafil 100mg tablets uk https://www.pharmaceptica.com/