Choď na obsah Choď na menu
 


12. 3. 2014

Závery zo schôdze výboru KBC Mt zo dňa 9.3.2014

Výbor klubu KBC Martin urgentne prerokoval niekoľko aktuálnych otázok a vydal nasledujúce rzhodnutia:

1. Výbor rozhodol o zmene termínu platby členského poplatku. V záujme synchronizácie platieb a účinnejšieho plánovania športovej činnosti v nadväznosti na ligovú sezónu, výbor stanovil dátum 30.9. ako dátum povinnosti uhradiť členský poplatok. Výška platobnej povinnosti k 30.9. bude znížená o 3 mesiace prekrývajúce kalendárny rok.

2. Výbor schválil pravidlá pre použitie príspevkov 2% z daní, ktoré člen získa pre SZBe a z ktorých 90% je následne predisponované klubu.

a. 10% z predisponovanej sumy zostáva v prospech klubu

b. zvyšná časť príspevku o ktorý sa zaslúži člen klubu môže byť započítaná ako platba jeho členského poplatku. Ak táto suma prevyšuje členský poplatok, potom suma nad rámec členského môže byť použitá na úhradu tréningových poplatkov respektíve na nákup tréningových permanentiek. Ak suma príspevku prevyšuje 100 EUR, potom z čiastky nad tento  limit, môže byť 50% tejto sumy na základe rozhodnutia člena, ktorého sa príspevok týka, použitá na nákup športových potrieb pre člena, prostredníctvom klubu, v rámci dohôd s distribútorom značky Yonex. Zvyšných 50% zo sumy prevyšujúcej 100 EUR ostáva v dispozícii klubu. 

3. Výbor sa zhodol na potrebe jednotného športového oblečenia pre ligových hráčov. Po rokovaniach s zástupcom distribútora Yonex, výbor informuje ligových hráčov o svojom návrhu.

Cena dvoch tričiek po zľave so strany Yonexu je 50 EUR. Výbor navrhuje príspevok 20 EUR z klubových financií na hráča. Hráč teda zaplatí 30 EUR za dve tričká. (jedno tričko Yonex stojí v malopredaji 49 EUR) Marián Štilec, ktorý bol poverený rokovaniam, so zástupcom Yonexu informoval výbor, že potlač podľa výberu klubu, pre ligové účely bude hradená distribútorom Yonexu. Farebné kombinácie tričiek budú zverejnené na stránke, Tričká vybranej farebnej kombinácie budú k dispozícii na vyskúšanie vo všetkých veľkostiach. Svoje návrhy a pripomienky adresujte v komentároch k tomuto príspevku.  

BH

 

Komentáre

Prehľad komentárov

poukázanie 2% z daní z príjmov...

Marek, 29. 4. 2014 14:12

Zajtra je posledný deň pre zamestnancov na podanie Vyhlásenia o poukázaní 2% z daní...
Ako sme na tom? ;-)
(či ako aj po minulé roky sa na to drvivá väčšina opäť raz vyflákla? :-o)

Konzultacia s Adruzstvom

Majo, 26. 3. 2014 0:08

Kedze sa tu nik nevyjadril tak som sa bavil osobne s kazdym z Acka a vsetci navrh jednotneho oblecenia podporili

znie to rozumne :-)

MiKra, 25. 3. 2014 8:35

suhlasim vo vsetkych bodoch

janos, 16. 3. 2014 0:43